MARDİN / MİDYAT - Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri,  İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitiren Filistinli çocuklar için gökyüzüne balon bıraktı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı okulumuz tarih öğretmenleri Celal KAPLAN, Abdülkerim FİDAN ve çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni Neslihan KAYA KARAKIŞ 'ın tertiplediği program tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.

Ekm

Okul aile birliği genel kurul toplantısı 28 Ekim 2023 cumartesi günü okulumuz yemek salonunda gerçekleştirilmiştir. Velilerimizin  ilgi gösterdiği toplantıda yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu seçilmiştir.Hayirli olsun

Ekm

Deprem farkındalık eğitimi kapsamında okulumuzda 13 Ekim cuma günü afet hazırlık kulübü danışman öğretmeni Hüseyin BEDİR'in organize ettiği tahliye tatbikatı yapıldı.

Ekm

Peygamber Efendimiz (Sav) doğum günü olan Mevlidi Nebi Haftası Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Zeynep SAĞDIÇ, Muhammed Bilal YAVUZ ve Hadice AKGÜL'ün hazırladığı  programla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ekm

ErasmusDays günleri gençlerle deneyim paylaşımları  gerçekleştirildi.

Haz

Meslek liseleri hayata dokunuyor projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri yaptıkları çalışmalarla hayatlara beraber yüreklere de dokunmaya devam ediyor.

May

Midyat nene hatun mesleki ve teknik anadolu lisesi çocuk gelişimi öğretmeni Ayfer BOĞA, çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencileriyle, meslek liseleri hayata dokunuyor projesi kapsamında istiklal ilköğretim okulu anasınıfına bir ziyaret gerçekleştirdiler, çocuklara, kendi derslerinde hazırladıkları oyuncaklardan hediye ettiler, çeşitli oyunlar ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirdiler. AYFER BOĞA ve Öğrencilerine bu güzel etkinliklerinden dolayi teşekkür ederiz

May

1-7 Mayıs Trafik ve ilk yardım haftası kapsamında okulumuz öğrencileri ile okul panosu hazırlandı, öğrencilerimize trafik haftası ile ilgili videolar izletilerek tiyatro etkinliği yapıldı.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.