MARDİN / MİDYAT - Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

1-7 Mart 2024 tarihleri arasındaki deprem haftası kapsamında, 05.02.2024 Çarşamba günü 10.25'te tüm personel ve öğrencilerin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Afet kulübü danışman öğretmeni Hüseyin BEDİR ve ilgili Müdür Yardımcısı Murat BOZKURT'a organize ve emeği için teşekkür ederiz.

Mrt

Ülke geneli yapılan liseler arası sıfır atık afiş yarışmasına iki ayrı kategoride okulda en güzel çizimleri sergileyen Sivan İBRAHİM ve Evin TEOMAY isimli öğrencilerimiz adına katılım sağladık.Danışman öğretmenlerimiz Ayfer BOĞA ve FİDAN EVSEN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İHH'nın İyilikte Yarışan Sınıflar projesi kapsamında okulumuzun ilk yetim çocuğu Yemen'den Reytac isimli kardeşimiz oldu.Projeyi canı gönülden yürüten Değerler eğitimi kulübü danışman öğretmeni Bahar ARPAĞ, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Hadice AKGÜL, Zeynep SAĞDIÇ, Selinay METE, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni Betül GÜNAY, Rehber Öğretmenimiz Emine BÜYÜKTAŞ ve projeye katkı veren tüm personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Öyle görünüyor ki 2,3 derken inşallah her sınıfın bir yetim kardeşi olacak.

Mrt

Yeşilay kulübü farkındalık oluşturmak için güzel bir pano çalışmasına imza attı, danışman öğretmenimiz ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasına katılan 10C sınıfındaki Melek Habibe AKYÜZ isimli öğrencimiz ilçemiz genelindeki 17 lise arasında okulumuzu 6.sıraya taşıdı.Katkılarından dolayı Türk Dili ve Edebiyat zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz, öğrencimizi kutlarız.

Mrt

23.02.2024 Cuma günü Müdür Yardımcısı Murat BOZKURT, Rehber öğretmenlerimiz Emine BÜYÜKTAŞ, Adnan BİÇEN idaresinde öğrencilerimiz üniversite tanıtım günleri için Mardin Hilton otelindeki programa iştirak etti.

Mrt

29 Şubat 2024 Perşembe günü il geneli yapılan kazanım değerlendirme sınavında son sınıf öğrencilerimiz ter döktü.

Mrt

15 Şubat 2024 Perşembe günü Mardin'de yapılan tenis müsabakalarında il birincisi olan ve bölge şampiyonasına katılacak öğrencilerimizi ve Eser METE hocamızı kutluyoruz.

Şbt

Akif'in Sözü Cumhuriyetin Yüzü yarışmasında il birincisi olan öğrencimiz Rojin KURT Bisiklet hediyesini ilçe kaymakamımızdan aldı.

Şbt

21 Şubat 2024 Çarşamba günü Rehber öğretmenlerimiz eşliğinde farklı sınıflardan seçilen 14 öğrenciyle Mardin'de düzenlenen kitap fuarına ziyaret gerçekleştirildi.Kasımiye medresesi ve Mardin Millet bahçesinede ayrıca gidilerek tarihi ve doğal güzellikler keşfedildi.

Şbt

20 Şubat Salı günü Mardin il geneli son sınıf öğrencilerine yönelik YTY deneme sınavı yapıldı.

Şbt

16 Şubat 2024 Cuma geneli son sınıf öğrencilerimize TYT denemesi yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen asrın felakatinde hayatını kaybedenler anıldı ve onlar için dualar edildi.

Şbt

Miraç kandili münasebetiyle diyanet görevlimiz 6 Şubat 2024 Salı günü RAM konferans salonunda 11.sınıf öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Şbt

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem başı öğretmenler kurul toplantımızı 05.02.2024 Pazartesi günü gerçekleştirdik