MARDİN / MİDYAT - Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Değerler eğitimi kulübü danışman öğretmeni Bahar ARPAĞ'ın Nisan ayı Öz Güven  ile ilgili yaptığı pano çalışması

Nis

Değerler eğitimi kulübü danışman öğretmeni Bahar ARPAĞ'ın Mart ayı vatanseverlik  ile ilgili yaptığı pano çalışması

Nis

2023/2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem veli toplantıları sınıf rehber öğretmenlerince belirlenen takvim doğrultusunda yapılmaya başlandı.

Veli Toplantı Takvimi

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığının Himayelerinde Okul Sporları Tenis Genç Erkekler Kategorisinde İl birincisi olduktan sora şuan halen Gaziantep İlinde devam eden Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge şampiyonası müsabakalarında Midyat ilçesini temsil eden sporcularımız 10 maçta 10 galibiyet alarak Turnuva şampiyonluğuna çok yakın ilçe takımını 4 sporcu 1 antrenör temsil ediyor yarın kayseri ile final maçına çıkılacak.

Nis

Kütüphane haftası kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammed Bilal YAVUZ pano çalışması yaptırdı.

Mrt

Okul sporları kapsamında il birincisi olan ve Gaziantep bölge müsabakalarına katılacak olan öğrencilerimiz ve Eser hoca ile birlikte sayın kaymakamımızı ve ilçe milli eğitim müdürümüzü ziyaret ettik.

Mrt

'Çanakkale Geçilmez' diyerek, 18 Mart 1915 tarihinde zaferle taçlandırdığı Çanakkale Savaşı; milletimizin yazdığı en büyük kahramanlık destanidir, okulda yaptığımız programla günün anlam ve önemini idrak ettik,şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Mrt

12 Mart 2024 Salı günü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kanivar YILMAZ koordinesinde gerçekleşen 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı coşkuyla gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür deriz.

Mrt

12 Mart 2024 Salı günü okul geneli son sınıflar için bir deneme sınavı daha yapıldı.Sınava 63 öğrencimiz iştirak etti.

Mrt

İHH'nın iyilikte yarışan sınıflar projesi kapsamında ikinci yetimimizde aramıza dahil oldu.Rimaz çok tatlı bir çocuk, reytac da öyle.Umarım onların ihtiyacı için bir nebze de olsa katkı sağlayabiliriz.Emeği ve yardımları olan tüm personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2024 Şubat ayında Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında atasözleri ve deyimlerle ilgili pano çalışması yapıldı.Hızır ÜZEL ve tüm edebiyat zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Değerler kulübü danışman öğretmeni Bahar ARPAĞ kulüp öğrencileriyle dürüstlük,doğruluk,yardımlaşma ve dostluk konularını ele aldı.

Mrt

1-7 Mart 2024 arası Yeşilay haftası kapsamında okulumuz kulüp danışman öğretmeni Sevde KANLI ve kulüp öğrencileri başta sigara olmak üzere zararlı alışkanlıklara dikkat çekti.Yaptıkları çalışmalardan dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart 2024 tarihleri arasındaki deprem haftası kapsamında, 05.02.2024 Çarşamba günü 10.25'te tüm personel ve öğrencilerin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Afet kulübü danışman öğretmeni Hüseyin BEDİR ve ilgili Müdür Yardımcısı Murat BOZKURT'a organize ve emeği için teşekkür ederiz.

Mrt

Ülke geneli yapılan liseler arası sıfır atık afiş yarışmasına iki ayrı kategoride okulda en güzel çizimleri sergileyen Sivan İBRAHİM ve Evin TEOMAY isimli öğrencilerimiz adına katılım sağladık.Danışman öğretmenlerimiz Ayfer BOĞA ve FİDAN EVSEN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.